توضیحات محصول
رم لپ تاپ هاینیکس DDR3 1600 HMT41GS6BFR8A-PB No ظرفیت ۸ گیگابایت یک حافظه RAM با فرم فاکتور SO-DIMM است که در تاریخ ۵ آوریل ۲۰۲۱ به بازار عرضه شد. این محصول گزینه ای ایده آل برای افرادی است که به دنبال ارتقاء حافظه رم یا تعویض رم سوخته خود با جدیدترین رم موجود در بازار هستند. در ادامه فروشگاه سبز رایان شما را با ویژگی های رم لپ تاپ هاینیکس بیشتر آشنا خواهد کرد.
رم لپ تاپ DDR3 1600 هاینیکس HMT41GS6BFR8A-PB No
اول از همه باید بدانید که هاینیکس رم لپ تاپ DDR3 1600 HMT41GS6BFR8A-PB No را با فرم فاکتور SO-DIMM ساخته است که نوعی حافظه کامپیوتری است که با استفاده از مدارهای مجتمع ساخته شده است. SO-DIMM جایگزینی کوچکتر برای DIMM است که تقریبا نصف اندازه فیزیکی DIMM معمولی را دارد. SO-DIMM اغلب در سیستم هایی استفاده می شود که فضای محدودی دارند که شامل لپ تاپ ها، نوت بوک ها؛ سیستم های شخص کوچک مانند مادربردهای Nano-ITX، چاپگرهای اداری با قابلیت ارتقاء سطح بالا و سختافزار شبکه مانند روترها و دستگاههای NAS میشود.
مورد بعدی اینکه یک حافظه رم DDR4 است در پهنای ۶۹٫۶ میلیمتر و ارتفاع ۳۱٫۲۵ میلیمتر ساخته شده است که نسبت به DDR3 SO-DIMM حدود ۲ میلیمتر پهنتر است و به بین ۱۴۴ پین، ۲۶۰ پین را به همراه دارد. سرعت حافظه رم لپ تاپ هاینیکس در اینجا 1600 مگاهرتز است، اما این به چه معناست؟
سرعت عملکرد RAM سیستم شما در واقع به عوامل مختلفی بستگی دارد که شامل فرکانس، پهنای باند، تعداد کل کانال ها، تاخیر و حتی سرعت/نسل پردازنده شما می شود. هنگام بحث در مورد “سرعت RAM” بیشتر کاربران در واقع به فرکانس RAM اشاره می کنند – تعداد دستوراتی که در هر ثانیه می تواند پردازش کند.
فرکانس RAM بر حسب مگاهرتز اندازه گیری می شود و معمولاً بلافاصله از نسخه DDR پیروی می کند. برای مثال، رم ۸ گیگابایتی DDR3-1600 با فرکانس 1600 مگاهرتز کار می کند. فرکانس RAM معمولاً از ۸۰۰ مگاهرتز در ماژول های DDR2 قدیمی تا ۴۲۰۰ مگاهرتز در DDR4 متغیر است. ماژول های نسل فعلی DDR4 از ۲۱۳۳ مگاهرتز شروع می شوند.
آنچه در اینجا مهم است به خاطر بسپارید این است که RAM سیستم مانند CPU فرایندهای دستوری را مدیریت نمی کند، بنابراین در حالی که فرکانس بالاتر CPU تقریباً همیشه به معنای عملکرد بهتر سیستم شخصی است، ممکن است در مورد RAM با فرکانس بالا اینطور نباشد. به همین دلیل است که اگرچه RAM با فرکانس بالاتر از نظر فنی سریعتر است، اما این سرعت اضافی اغلب به عملکرد واقعی بهتر در دنیای واقعی تبدیل نمی شود، پس در هنگام خرید رم لپ تاپ و دسکتاپ همیشه به این موضوع توجه داشته باشید.